Vedide Baha Pars Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme sürecini en iyi şekilde işleterek; gelişim ve değişime açık üretken, teknolojik gelişim ve araçları tanıyan öğrenciler yetiştirmek, çalışanların yaptıkları işten keyif aldığı bir ortam yaratarak, saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında yerimizi almak.

Misyon: Öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak; Çağdaş, özgüvenine sahip, topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen beceriler kazanmak.

Başarılar: 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILAR: ROBOTİK ALANINDA: AVRUPA 1.LİĞİ, AVRUPA 2.LİĞİ, TÜRKİYE 1.LİĞİ------ SPORTİF BAŞARILAR: ATLETİZM, FUTBOL VE BASKETBOL İLÇE 1.LİKLERİ-------- 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILAR: EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK ÖDÜLÜ : ROBOTİK EĞİTİMİ ------------ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILAR: EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK ÖDÜLÜ : İNGİLİZCE DRAMA SINIFI ------------- YAZILIM ALANINDA İL BİRİNCİLİĞİ--------- 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILAR: 1-"LALEYİ YAZIP, ÇİZİYORUM" YARIŞMASI KOMPOZİSYON DALI İSTANBUL İL 1.Sİ (NİSA ŞİRVAN-6.SINIF ÖĞRENCİMİZ)

Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Servis Bilgisi: Okul servisi var.
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL - FUTBOL - ATLETİZM - MASA TENİSİ - SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler: ROBOTİK
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 - KA1 AVRUPA EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ - KA229 ERASMUS PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ROBOTİK

WEB - https://vedidebaha.meb.k12.tr

Adres - Seyyidömer Mah. Hüseyin Kazım Sk. No1 Kocamustafapaşa Fatih İstanbul

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Seyyidömer Mah. Hüseyin Kazım Sk. No1 Kocamustafapaşa Fatih İstanbul

Ulaşım Okulumuzun İstanbul´un merkezinde Fatih İlçesinde bulunmaktadır. Ulaşım olanakları bakımından çok rahat bir bölgededir.1- İETT´nin 35A (BEYAZIT - KOCAMUSTAFAPAŞA)35D (BALAT - KOCAMUSTAFAPAŞA)35 (EMİNÖNÜ - KOCAMUSTAFAPAŞA)35C (TAKSİM - KOCAMUSTAFAPAŞA)hatlarından birini kullarak son durak olan Kocamustafapaşa durağında inip, yürüyüş mesafesi ile okulumuza ulaşabilirsiniz.2-Kabataş-Bağcılar tranvay hattının Çapa-Şehremini durağında inip okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km